PRO POWER PEEL, Kemisk peeling
60 min 1495:- (kur 1100:-)

Pro Power Peel professionell peelingbehandling  med djupgående resultat för optimal hudhälsa, är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling för djupare strukturförbättring. Kan anpassas efter olika hudtillstånd med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker, och är mycket effektiv vid:

– Grov ytstruktur
– Fina linjer och förlorad spänst
– Tilltäppta/vidgade porer
– Ojämn pigmentering

Kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.
För bästa resultat rekommenderas en kur på 3-6 ggr.

PROFESSIONAL ALFA BETA FACE PEEL,
35 min 995:- (kur 790:-)

Denna unika peel är en blandning av 5 olika AHA- och BHA-syror som exfolierar huden och har multifunktionell effekt. Förbättrar hudkonditionen och ger spänst, återfuktar, minimerar rynkor och linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur i en serie om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång/mån. Resultatet ackumuleras för varje behandling

PROFESSIONAL ALFA BETA FACE PEEL & INTENSE HYALURONIC INFUSION,
60 min 1395:- (kur 1100:-)

Ansiktspeel med C-vitamin & hyaluronsyramask En riktig De Luxe-behandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat men som även verkar långsiktigt. Den exfolierar huden och verkar porsammandragande, återfuktande, reparerar solskador, minimerar rynkor och hyperpigmentering samt motverkar acne, rosacea och reglerar talgproduktionen samt dämpar rodnad. Därefter appliceras en värmande inpackning med hyaluronsyra och en C-vitaminmask som ger intensiv återfuktning och »plumpar« upp linjer och rynkor så att de slätas ut. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller i en kur om ca 5 behandlingar som utförs 1 gång i månaden. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

PROFESSIONAL ALFA BETA HALS & DECOLLETAGE PEEL, 695:- (kur 595:-)

En specialdesignad Alpha Beta®-behandling som ger ny spänst, minimerar rynkor, återfuktar huden, dämpar eventuell rodnad samt reducerar pigmentfläckar. Halsen och dekolletaget är vanligtvis ett åldersavslöjande område men med regelbunden behandling med Alpha Beta® Peel kan ingen gissa hur gammal du är!