CRYSTAL CLEAR OXYGEN

Kliniskt bevisat i tester, Crystal Clear Oxygen-behandling andas nytt liv in i trött åldrad hud. Fem behandlingar är allt som krävs för en yngre och mer livfull hud. Baserad på en ny teknologi, Crystal Clear Oxygen Therapy är en sofistikerad behandling vilken ger ett konstant flöde av syre som återstrukturerar och aktiverar djupt in i epidermis där hudens elasticitet och hälsa börjar.

• Den ultimata lyx-ansiktsbehandlingen
• Synligt reducerar linjer och rynkor från insidan och ut
• Behandlar även varsamt det känsliga området under ögat
• Perfekt för att strama åt halslinjerna
• Mycket effektiv på solskadad hud
• De antibakteriella egenskaperna är extremt fördelaktiga mot acnehud

Syre ger liv och energi till varje levande cell. När syrenivåerna blir låga så försvagas immunsystemet. Åldrandeprocessen är sammanlänkat med en minskad tillgänglighet av syre i hudcellerna. Crystal Clear Oxygen system tillför ett jämnt flöde av syre och noga utvalda anti-åldrande hudvårds ingredienser att slussas in i huden i ett slutet förlopp och således ger de nedre lagren i huden de viktiga ämnena som behövs för att reparera och återstrukturera från insidan och ut!

DELUXE OXYGEN ANSIKTSBEHANDLING,
75 min 1595:-

En intensivbehandling av linjer, rynkor och oelastisk hud i ansikte och på hals, som ger fantastisk lyster till din hud. Ett aktivt koncentrat med hyaluronsyra slussas djupare ner i huden med hjälp av rent syre. Även kallad “Madonna behandlingen". 

ACNE PRONE OXYGENBEHANDLING,
60 min 1395:-

Syret minskar bakterierna som bidrar till hudens tilltäppta porer, samt  är porförminskande, reparerande, antibakteriell och läkande.  Även bra mot rosacea.