INFUZION SKINBOOSTER

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden! Man för ner hyaluronsyra med hjälp av galvaniserad ström med en patenterad roller som rullar över hudytan.
 
Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, decolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar samt rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut och huden blir återfuktad på djupet!
 
För ultimat och hållbart resultat (6 månader) rekommenderas en kur på 3 ggr med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Infuzion Skinbooster – 45 min
Pris 1900:-  (Kurpris 1520:-)

Infuzion Volymizer - 45 min NYHET!
Volymizer innehåller 21 mg hyaluronsyra i en 3 ml spruta, lika mycket som i en hudfiller. Volymizer är perfekt för att ge extra volym i kinder eller under ögonen. Den är perfekt efter en boozter behandling, det krävs endast en behandling med Volymizer.
Fokuserar på områden som behöver mer volym kinder, haka, under ögon, händer.
Rekommenderas till dom som först genomgått en Boozter behandling, huden har då vant sig att behålla hyaluronsyra i hudcellerna.
Pris 2200:- 


Infuzion Skinbooster Dermafix – Microneedling – 75 min
Detta är en kombibehandling där man först utför en multineedling-behandling som ger flera tusen nålstick per minut. Efteråt utför Infuzion-behandlingen där man slussar in vitaminberikad hyaluronsyra i huden via ström. Fördelen här är att produkten som är steril placeras jämnt och fint i och runt alla hudceller i ansiktet. Behandlingen ger en ökad kollagenstimulering.
Pris 3400:-   (Kurpris 2720:-)
 
Infuzion Skinbooster med AHA Peel/Microdermabrasion – 60 min
Infuzion skinbooster med en kraftfull peeling/microdermabrasion  som är anpassad efter hudtyp därefter slussas hyaluronsyra ner i huden med hjälp av galvaniserad ström.
Pris 2395:-   (Kurpris 1915:-)